Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Wijnmakersdiner

 

Wijnmakersdiner

Na een indrukwekkende wijnreis met Evzal Demeri, (importeur van Noord Macedonische wijnen) organiseren wij op dinsdag 18 juni 2019 een bijzonder wijnmakersdiner. Op deze reis heb ik kennis gemaakt met een indrukwekkend wijnland en twee uitmuntende wijnmakers welke speciaal voor deze avond naar Nederland afreizen. Tijdens ons diner geven de Macedonische top wijnmakers Petar Mancev van Popov Winery en Kire Ristov van Venec Winery acte de Présence. U gaat kennis maken met spannende en authentieke Macedonische druiven zoals de Temjanica en Vranec. De wijnmakers zullen u vertellen over hun vak en wijnhuis in samenspraak met Importeur Evzal Demeri.

Het complete team zorgt voor een onvergetelijke avond waar Macedonische wijnen gecombineerd worden met een door onze chef samengesteld vijf gangen diner. Het programma ziet er als volgt uit:

18.30 - Ontvangst met een spannend glas Macedonische mousserende wijn begeleid door een heerlijke amuse.

18.45 - Start van het 5 gangen diner.

22.30 - Einde van het diner.

 

-Dit is inclusief tafelwater en koffie friandises, oftewel een compleet verzorgde avond voor € 89,00 .p.p.

 
Reserveren kan door een mail te sturen naar pepermolen.reserveringen@gmail.com of te bellen met 070-3203208. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met reserveren. Zijn er dieetwensen of allergieën geeft u dit alstublieft door bij de reservering. Dit arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties en niet te betalen met cadeaukaarten.

Reservering is pas definitief na bevestiging.

 

×